شرکت گوگل، کیت توسعه نرم افزار (SDK)، را با نام ARCore در مارس ۲۰۱۸ رونمایی و در اکتبر ۲۰۱۹ نسخه پایدار آن را عرضه کرد. این کیت امکان استفاده از فناوری واقعیت افزوده در گوشی های هوشمند را به کاربران سیستم عامل اندروید میدهد. از آن زمان تاکنون متخصصان شرکت گوگل برای ارائه خدمات بهتر به کاربرانی با گوشی های مختلف، مشغول بهینه سازی ARCore هستند.
به گزارش مجله دلتا، با استفاده از رابط های برنامه نویسی کاربردی (API) میتوان با دوربین ساده موبایل نقشه های عمق دار ایجاد کرد. این توسعه نرم افزار به زودی در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.
با استفاده از این تکنولوژی میتوان اشیا یا اشکال مجازی را که فرمی سه بعدی دارند پشت اجسام واقعی قرار داد و جلوه ای باور پذیرتر به آن بخشید. برای مثال اگر یک گربه روی میز ببینید که با تغییر زاویه دوربین جای آن تغییر نمییابد، کاملا مصنوعی خواهد بود. اما با پیشروی در این زمینه، ARCore این امکان را به شما میدهد که به گونه ای گربه را پشت میز قرار دهید که با تغییر زاویه دید، گربه را به طوری واقعی تر در پشت آن ببینید.
این قابلیت باعث میشود مرزهای بین اجسام مجازی و واقعی کم رنگ شود. تاکید بر توانمندی کیت ARCore به این دلیل است که بدون نیاز به سخت افزارهای پیشرفته و فقط با یک گوشی هوشمند میتوان از تکنولوژی واقعیت افزوده بهره برد.
الگوریتم به کار رفته در این فناوری بسیار پیچیده است. با توجه به حرکت دوربین و تخمین فاصله اجسام دور و نزدیک، به فضا عمق میبخشد و اشکال مجازی را در فاصله مناسب قرار میدهد.
پشتیبانی از پلتفرم واقعیت افزوده و امکان استفاده از ARCore در تمام گوشی های اندرویدی که در چند سال گذشته رونمایی شده اند، وجود دارد. در این میان گوشی هایی که به دوربین مدت پرواز (ToF) مجهز هستند سازگاری بیش تری با این کیت خواهند داشت. ToF نوعی دوربین است که با استفاده از پالس نوری و محاسبه سرعت نور، فاصله اشیا را تا دوربین تخمین میزند.
ویدیو زیر در درک این موضوع به شما کمک خواهد کرد.
برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله فناوری دلتا دیدن نمایید
درباره این سایت